El compte arrere per a la conversió en zona de vianants de la Plaça de l’Ajuntament ja ha començat. El 20 de març està cada vegada més a prop el que comportarà a un important canvi en el trànsit del centre de València. L’oposició del consistori és clara i han mostrat la seua negativa.

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament, Fernando Giner, no ha dubtat a mostrar el seu descontentament. “La postura de Ciutadans és molt senzilla. València l’hem de mirar al 2030 però contemplant la seua àrea metropolitana“, ha assenyalat.

Giner, en declaracions a 7 Televalencia, ha criticat la mesura de Grezzi per no pensar en els ciutadans. “Grezzi no pot anar prenent decisions a la seua mesura com el vulga”, ha destacat, “ha de tenir una visió de futur”. “Mentre València no pense en gran, mai serà una ciutat gran”, ha conclòs.

Giner: «Ribó no vol parlar amb els que vénen a invertir a València»

El portaveu de Ciutadans també criticava aquesta última setmana l’actitud de l’alcalde davant la polèmica causada després del rebuig de la sénia més gran d’Europa. “El que mancada és diàleg. Si uns inversors volen venir a posar 100 milions a València i crear 3.000 ocupacions… No sabem si el projecte és bo o dolent però com a mínim que el senyor Ribó els reba en el seu despatx“. Giner també assegurava que la seua queixa resideix en què l’alcalde no haja rebut als inversors “en cinc anys”.

Va ser el mateix Ribó qui va dir no a la sénia. El líder del consistori local va considerar que aquesta atracció turística “impulsaria una privatització” de la zona del Port.