Nieto

Hui el president del Consell, Ximo Puig, obri les portes del Palau de la Generalitat a la família d’Ángel Nieto per a homenatjar al pilot de motociclisme mort el passat mes d’agost a Eivissa.

A la recepció en la que es va a realitzar lliurament d’una placa commemorativa està prevista l’assistència de Pablo i Galete Nieto, fills del tretze vegades campió del món, així com de Fonsi Nieto, nebot del motociclista.

L’homenatge és només el primer pas de la celebració del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana que se celebra este cap de setmana en el Circuit Ricardo Tormo de Xest. En ser el primer sense la figura d’Ángel Nieto, l’organització ha volgut recordar a l’expiloto que dóna nom a la sisena corba d’este circuit valencià i per a açò ha organitzat la presentació del llibre de Tomás Díaz Valdés, periodista del motor que ha escrit l’obra sobre la trajectòria de Nieto.

Doctor honoris causa

La Universitat Miguel Hernández d’Elx també ha anunciat hui que investirà a l’expiloto de motociclisme com a doctor honoris causa a títol pòstum en una cerimònia d’investidura que se celebrarà el dijous 14 de desembre, data que coincidirà amb l’acte de clausura del 20º aniversari de la creació d’esta institució.