Ford Almussafes

El conseller de Economia, Rafael Climent ha anunciat que destinarà més de 23 milions dels pròxims pressupostos a Ford Almussafes. En total, la Generalitat ha destinat un total de 54,3 milions d’euros en ajudes a la factoria automobilística.

Climent, ha explicat en la comissió d’Economia de les Corts que en els pressupostos del seu departament per a 2019 es mantenen les línies de suport a Ford España destinades a projectes de desenvolupament experimental i innovació en el sector de la innovació que tinguen beneficis sobre empreses i pimes.

A més, ha anunciat que s’afig una nova línia per a Ford per import de 9,3 milions d’euros per a la transformació modernitzadora de l’estructura productiva, amb la finalitat de donar suport a la fabricació de vehicles elèctrics.

El titular d’Economia ha explicat a més que en els pressupostos es manté la línia per a inversions en la Terminal Logística d’Almussafes, que arriba als 5 milions d’euros.

En 2016, el Consell va destinar a Ford un total de 9 milions d’euros; en 2017 l’import va ser similar; en 2018 va ascendir a 13 milions d’euros, i per a l’exercici 2019 les ajudes ascendeixen a un total de 23,3 milions d’euros. EFE