China
El president de la Generalitat, Ximo Puig, presenta, en el marco de la visita institucional y empresarial de la Comunitat a China, la oferta turística valenciana.
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha posat punt i final a la seua visita oficial a Xina on s’ha arribat a un acord de cooperació amb l’Acadèmia Xinesa de Turisme amb l’objectiu d’incrementar el nombre de viatgers xinesos a la Comunitat.

Segons Puig, este acord suposa “un pas avance que ens va a posicionar com una terra d’acolliment i hospitalitat”. No obstant açò, no serà fins a finals d’any quan s’espera obtenir la certificació requerida per l’estat xinés per a implantar este acord.

De moment ja s’ha confirmat que el pròxim mes de maig es realitzarà a València una reunió institucional amb responsables turístics de Xina per a treballar en el procés de certificació, un procés que suposa adaptar al turista del continent asiàtic hotels, museus i punts d’interès cultural.

Xina és el país amb major comprat emissor de turistes a nivell internacional i és que només en 2017 va moure 129.000.000 desplaçaments, per açò no és d’estranyar que Ximo Puig haja estat molt interessat a impulsar el turisme d’aquest país a la Comunitat Valenciana.