Ranking de las 5 cadenas de gasolineras más barata y caras de España

Les gasolineres low-cost són les que ofereixen preus més baixos. Per això, aconseguir eixe estalvi es repostar en gasolineres barates. Encara que el mercat dels carburants és bastant rígid, hi ha cadenes amb millors preus que unes altres.

Encara que el preu no siga idèntic en totes les gasolineres d’una mateixa cadena, sí que solen tenir un nivell de preu estàndard. Per això, si són barates respecte a la competència en un lloc, molt probablement també ho són en altres territoris.

La cadena amb preus mitjans més baixos rep l’índex 100 per a cada combustible i la resta de les cadenes se situen respecte a ella segons el seu nivell de preus. Per exemple, una cadena amb un índex 114 és un 14% més cara que la cadena més econòmica. 

L’índex mitjà de les cadenes peninsulars és de 117

L’índex mitjà és 117, molt prop del màxim que és 121, la qual cosa indica que la majoria de les cadenes amb més estacions de servei tenen índexs alts.

Les grans cadenes tenen totes índexs per damunt de la mitjana, mentre les independents, amb un índex 114, solen ser millor opció en general que les grans. La classificació per a la gasolina 95 és molt similar a la del gasoil.

Aquestes són les cadenes més barates

1.Bonarea

Gasolineras baratas
Gasolinera Bonárea, la más barata de España

2.Esclatoil

Gasolineras baratas
Gasolinera Esclatoil

3.E. Leclerc

Gasolineras baratas
Gasolinera E. Leclerc

4.Campsa Express

Gasolineras baratas
Gasolinera Campsa Express

5.Gasexpress

Gasolineras baratas
Gasolinera Gasexpress

Aquestes són les cadenes més cares

1.Petronor

Gasolinera Petronor, la cadena más cara

2.Repsol

Gasolinera Repsol

3.BP

Gasolinera BP

4.Cepsa

Gasolinera Cepsa

5.Campsa

Gasolinera Campsa