Junta Central Fallera celebra la Gal.la de la Pirotecnia

Dijous passat es va celebrar la Gala de la Pirotècnia en el Palau de l'Exposició on es va revelar el calendari d'espectacles pirotècnics del programa faller d'aquest any

El passat dijous es va celebrar la Gal.la de la Pirotecnia al Palau de l´Exposició on es va revelar el calendari d’espectacles pirotècnics del programa faller d’enguany.

Una agenda de trets pirotèncics que es complementarà, a més, amb el gran espectacle organitzat per Amstel, que tindrà lloc el dia previ a la Cridà, en La Marina de València.

Durant la gala, a més, el sector pirotècnic va retre homenatge a l´empresa pirotécnica Accitana María Angustias de Guadix (Granada), que enguany hauria complit una dècada ininterrompuda disparant mascletaes en Falles de no ser per l’accident que van patir al novembre de l’any passat.

També va rebre el reconeixement de Junta Central Fallera la comissió de la plaça de Monteolivet, que compta amb una consolidada colla de dimonis presents en molts correfocs valencians i dispara fins a tres mascletaes potents en la setmana gran de Falles.

A més, a totes les pirotècnies que enguany tenen el privilegi de formar part del calendari d’espectacles pirotècnics de les Falles 2019, se’ls va lliurar un record de la seua participació i en acabar tot junts van posar amb ells en una bonica foto de família.

Les Falleres Majors de València, Marina Civera i Sara Larrazábal, van assistir a l’acte on van poder dir emocionades el seu primer: “Senyor pirotècnic, pot començar la mascletà!

I és que queda només un mes perquè aqueix crit siga una realitat des del mític balcó de la plaça de l’Ajuntament.

Benicalap tindrà una macromascletá universal el 19 de març

Calendario pirotécnico de las fallas 2019

Valencia disparará la mascletà vertical más alta de la historia