Un futbolista del Valencia CF imita a Marcelo y se salta el cierre perimetral
Madalena y Guedes en la calle de las Barcas de Valencia,

El jugador del València CF Gonçalo Guedes ha passat el cap de setmana a Eivissa en companyia de la seua núvia, Madalena de Moura. Malgrat el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana, la jove parella va viatjar a Balears per a gaudir de les vacances.

Va ser el dissabte quan el portuguès va pujar en els seus stories d’Instagram un selfie al costat de Madalena en la qual podia llegir-se “Eivissa, Spain”. No obstant això, Guedes havia etiquetat a una immobiliària i escrit “Business estafe (temps de negocis).

No obstant això, el diumenge va ser el torn de la seua núvia en xarxes socials. Aquesta va publicar una fotografia en Cala d’Hort amb el fons de l’illot Es Vedrà, una de les postals més famoses d’Eivissa. En els comentaris, una amiga de Madalena va afirmar que volia veure la nova casa de la parella. Amb això es va intuir que aquests havien viatjat per a la compra d’un habitatge i no per motius laborals.

PUIG SOBRE MARCELO: “QUE NINGÚ ES PASSE DE LLEST”

El cas de Guedes no és el primer. La notícia ha arribat només unes hores després de conèixer-se que Marcelo, futbolista del Reial Madrid, s’havia saltat el tancament perimetral per a venir a València.

El madridista va compartir en les seues xarxes socials una foto familiar, sense màscares, a la platja de la Malva-rosa. Saltar-se les mesures sanitàries li ha costat l’obertura d’un expedient sancionador per part de la Generalitat Valenciana. A més, s’enfrontarà a una multa que podria rondar els 700 euros.

“Igual no és una sanció molt important, segons els ingressos de cadascun. El que es vol és evidenciar que tots som iguals davant la llei. Ningú pot saltar-se unes restriccions que són a favor de la societat”, destacava aquest dilluns el president de la Generalitat, Ximo Puig. “En aquesta setmana ens juguem molt. Que ningú es passe de llest. Si ho fa l’única cosa que aconsegueix és posar en perill la vida dels altres i la seua pròpia“, va assenyalar.