El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset ha exit al pas de les informacions sobre la implicació de l’Ajuntament en la mort d’un treballador mentre montava les grades en el recinte on es celebren els concerts de Vivers de la Fira de Juliol. Fuset ha exculpat a l’ajuntament del tràgic succés i ha assegurat que tenen tota la documentació en regla per a garantir la seguretat en el recinte.

Fuset ha exculpat al consistori ja que, segons ha assegurat, les estructures no estaven contractades des de la regidoria però així i tot, van a col·laborar tot el possible per a esclarir el succés.

El responsable de l’area de Festes del consistori valencià ha explicat que tenen tota la documentació en regla per a garantir la seguretat de tots els vagen a gaudir dels concerts de música a Vivers. Tan tés així que inclús tenen documentació que la llei no reclama però que per als organitzadors resulta fonamental.

Fuset també ha volgut aprofitar per a donar el pésame a la familia del treballador mort i ha finalitzat contant que conforme s’assabentaren dels succés es deplaçaren a l’hospital de la Fe per a coneixer de primera ma l’estat del treballador.