Donación de jeringuillas de la Fundación Hortensia Herrero en el centro de vacunación de Alicante.
Donación de jeringuillas de la Fundación Hortensia Herrero en el centro de vacunación de Alicante.

Hortensia Herrero, presidenta de la fundació que porta el seu nom, ha donat tres milions de xeringues i agulles hipodèrmiques per a donar suport a la immunització contra la COVID-19. Aquest material sanitari es destinarà a la vacunació contra el virus coincidint amb el inici d’una nova fase.

El lliurament de les xeringues s’ha realitzat en els quatre centres de vacunació massiva de la Comunitat Valenciana. A València, Ciutat de les Arts i les Ciències; a Alacant, Ciutat de la Llum; a Elx, Institució Firal Alacantina; i a Castelló, en l’Auditori i Palau de Congressos.

Les xeringues d’un sol ús d’1 ml amb agulla de seguretat compleixen amb els requisits mèdics. A més, estan concebudes per al procés de vacunació contra el virus. Amb aquesta iniciativa la Fundació Hortensia Herrero pretén contribuir a l’objectiu d’aconseguir el major número d’immunitzats al més prompte possible. Aquesta donació s’ha pogut realitzar gràcies al suport de Mercadona.

Hortensia Herrero visita el centre de vacunació de Ciutat de les Arts al costat d’Ana Barceló i responsables sanitaris.

UN “GRANET D’ARENA” EN LA LLUITA CONTRA LA PANDÈMIA

“És un orgull per a mi poder col·laborar i posar el meu granet d’arena en aquesta lluita contra la COVID-19. L’any passat vaig poder ajudar donant màscares i, en aquest moment, quan sembla que per fi estem veient la llum al final del túnel, em congratula poder lliurar xeringues i agulles per a contribuir al fet que el ritme de vacunació siga l’adequat“, ha destacat Herrero.

A l’abril del 2020 Hortensia Herrero va realitzar una donació d’un milió de màscares. Aquestes es van destinar a cinc hospitals de la Comunitat Valenciana per a lluitar contra l’expansió del coronavirus. Per això, conscient del compromís social de la Fundació, fa un pas més per a oferir mesures concretes amb les quals fer front a una greu crisi sanitària que està afectant la salut i al benestar econòmic i social del país.