La Setmana Santa es presenta amb un denominador comú: la inestabilitat meteorològica. A partir d’avui s’esperen precipitacions en el nord de la península i que seran més intenses durant el dijous. Segons l’Agència Estatal de Meteorologia afirma que aquestes borrasques podrien notar-se fins la meitat nord.

El termòmetre patirà un descens generalitzat excepte en la costa mediterrània i a Canàries on el mercuri pujarà alguns graus. Però el dijous les temperatures tornaran a baixar en gran part d’Espanya. Nevarà a partir de les 800 metres.

De cara al divendres Sant, es preveuen pluges en gran part del territori. On seran més intenses aquestes precipitacions seran en el nord mentre que en Llevant apesarar es notaran. On també plourà serà a Canàries i nevarà a partir dels 800 metres en el nord-oest i a partir dels 1000 metres als Pirineus.

Per al cap de setmana, incloent el dilluns de Pasqua, pluges sobretot en el nord peninsular i tot apunta al fet que l’àrea mediterrània se salve. Tan alta és la probabilitat de pluja que s’espera que fins i tot ploga a Canàries.