El concepte free flow s’instal·la en el centre de València amb una nova aposta gastronòmica. El Corte Inglés de Colón ha reinventat la sisena planta del centre comercial amb un nou espai modern, diàfan i amb una panoràmica de més de 180º del centre de la capital del Túria.

La Plaça Gastro Mercat és la nova oferta gastronòmica que proposen els grans magatzems basada en una selecció de productes de qualitat per a potenciar els sabors valencians. El nou espai free flow d’autoconsum compta amb més de 40 empleats per a atendre els quasi 1.500 metres quadrats de local. En la Plaça Gastro Mercat el client pot triar entre una oferta molt variada de menjar: des d’ensalades fins a arrossos, pastisseria, sucs i fins i tot postres casolanes.

La Plaça Gastro Market de El Corte Inglés de Colón.

A més d’una rica gastronomia i una vista privilegiada d’emblemes com el Miquelet, el Banc de València o la Catedral, la Plaça Gastro Mercat també compta amb una sala de lactància i wifi gratuït. Una sèrie de serveis exclusius que potencien aquest nou concepte de restauració que ja està a València.