Ford

L’empresa automobilística Ford ha anunciat que transferirà una part de la producció de la furgoneta Transit Connect de la planta d’Almussafes a la d’Hermosillo (Mèxic). No obstant, això no afectarà a tota la producció d’este model de vehicle i és que es mantindrà tota ella excepte la destinada al mercat estatunidenc. Per tant, la fàbrica valenciana perdrà en 2021 la fabricació de 40.000 unitats (un 10% de la producció) encara que mantindrà les 70.000 Transit Connect destinades al mercat europeu.

Segons ha publicat l’Agència EFE, este canvi millorarà la rendibilitat de la gamma i permetrà que una part dels components de la furgoneta procedisquen tant dels Estats Units com del Canadà complint l’acord comercial T-MEC en substitució al Tractat de Lliure Comerç del Nord (TLCAN).

A més no serà l’única novetat per a Ford Mèxic i és que la companyia elaborarà en la planta de Cuatitlan un nou todocaminos elèctric, el nom del qual es desconeix de moment, amb la previsió que entre en el mercat el pròxim 2020.

Una altra novetat és la inversió de 900 milions de dòlars que l’empresa automobilística farà en la planta Flat Rock (Michigan, els Estats Units) cara a 2023 amb l’objectiu de fabricar més vehicles elèctrics i produir la pròxima generació del Mustang.

El PSPV propone una tasa turística que invierta en el monumento fallero

Los meteorólogos alertan de una primavera más calurosa de lo normal