Els carrers de València compten des de fa uns dies amb mercats nadalencs i fires on poder trobar els millors articles per a regalar o decorar la nostra casa en els dies nadalencs.

Un dels clàssics mercats ,que s’instal·la a la nostra ciutat durant aquests dies, és la Fira d’Artesania de Nadal,que enguany compleix la seua majoria d’edat i que està organitzat per l’Associació d’Artesans Valencians (ARTEVAL).

Instal·lada en la Plaça de la Reina, al costat de la Catedral i el Micalet,  compta amb 27 estands on poden trobar-se tota classe d’articles.

Des de cristall, ceràmica,fusta, passant per xocolate i dolços típics, ventalls, marroquineria, figures nadalenques, cassoles de fang pintades a mà fins a bijuteria, plata, fusta...

La fira està oberta tots els dies des del 29 de novembre fins al 6 de gener de 2020 amb horari de 10.30 a 14.00 i de 16.30 a 19.00.

Excepte el dia 24 de desembre i el 31 de desembre que estarà tancat a la vesprada, i la nit de reis que estarà obert fins a les 00.00 hores de la matinada.

Els artesans compten amb el document de qualificació artesana de la Comunitat Valenciana

Bodegó amb alguns dels articles presents en la Fira de l’Artesania

La Fira d’Artesania és l’única a la ciutat que compta amb els millors artesans , 26 procedents de la Comunitat Valenciana , i 4 de la resta d’Espanya.

Els artesans compten amb el document de qualificació artesana, que certifica que els seus productes són al 100% fabricats a mà i artesans.