El divendres ens espera un dia agradable i primaveral en tota la Comunitat Valenciana. A primera hora del matí apareixeran boires matinals en zones costaneres. Lluirà en sol en les tres províncies. Les temperatures mínimes seran similars a aquests dies. Els termòmetres a Castelló a primera hora del matí marcaran 13 graus  a  València, 14 i Alacant, 15.

Al matí la sensació serà un poquet més fresca en zones de l’interior de la Comunitat on destacaran els 6º de mínima de Morella. En el litoral, matí agradable amb temperatures que rondaran entre els 13 i 14 graus. Els vents fluixos amb brises suaus en la costa.

El dia es mantindrà sense canvis importants en la costa. A l’interior apareixeran núvols d’evolució però no s’espera que deixen precipitacions. Respecte a les temperatures pujaran alguna cosa pel que fa a la jornada d’ahir. En les tres capitals de província les temperatures seran similars a les d’ahir. Els valors pujaran entre 4 i 6 graus a l’interior. Arribaràn als 30º en zones com Oriola, Ontinyent i Requena.

Dissabte, dia ennuvolat i calorós

El temps per al cap de setmana serà inestable. De cara al dissabte es complica la situació meteorològica. En el nord de la Comunitat el dia clarejarà amb intervals nuvolosos. La situació es complicarà a la vesprada amb augment de la nuvolositat i ruixats que seran forts en alguns punts de l’interior deixant tempestes especialment a l’interior de Castellón. A València i Alacant nuvolositat abundant amb el risc d’alguna precipitació més probable, conforme avance la jornada. Malgrat tenir els cels ennuvolats  les temperatures patiran un augment en la costa. A València és probable que se superen els 25º.

Domingo assolellat i baixen les temperatures

Ja el diumenge torna el bon temps a tota la Comunitat. Veurem lluir el sol en les tres capitals. No obstant açò les temperatures no seran tan altes com les del dissabte. Brises en la costa i els termòmetres no superaran els 20º de màxima a València.

Dilluns amb núvols i clars

El dilluns amaneceremos amb cels buidats i augment de la nuvolositat conforme avance la jornada. Les temperatures es recuperen especialment les màximes.

Les primeres hores del matí (5 a 10 h) i les últimes de la vesprada i nit (19 a 24 h), són les que solen registrar majors concentracions de pol·len. Hi ha dies en els quals, potser, un sobtat canvi de vent o la pluja ajuden a netejar l’aire, però en general, si practiques esport entre les 11 i les 18 h, és bastant probable que patisques menys d’al·lèrgia.