La paternense Carolina Bertó va ser triada aquest dissabte Regina de les Festes de Paterna 2018.

Carolina, de 24 anys, estarà acompanyada durant el seu regnat per Veli Blay, Claudia Bertó i Alba Espasa, les tres Dames que compondran la seua Cort d’Honor i que, al costat d’ella, seran les màximes representants del municipi durant les pròximes Festes Majors en Honor al Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer.

La cerimònia d’elecció, que va tenir lloc en el saló de plens i va reunir a tot el teixit associatiu cultural i festiu de Paterna, també va acollir l’acomidament de la Regina de les Festes 2017, Raquel Cantirer i les seues quatre dames d’honor Natalia Pescador, Marta Horta, Lara Juanes i María Bao.

Durant l’emotiu moment, l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo els va fer lliurament a cadascuna d’elles d’un exclusiu socarrat que, amb la recreació d’una imatge del segle XV, identifica el seu pas per aquest regnat i la seua dedicació a la cultura, les tradicions i les festes de Paterna.

Durant tres dies, les joves van haver de mostrar el seu talent a través de diferents proves com una entrevista personal o la lectura d’un pregó escrit per elles. El jurat es va encarregar de valorar, entre altres coses, els seus coneixements de la cultura i la història de Paterna, les seues habilitats comunicatives o els seus coneixements protocol·laris.