Les Festes de Moros i Cristians de València tenen nous càrrecs

El col·lectiu cedeix el relleu en la representació honorífica de la Federació: la Padrina, el Capità Cristià i el Capità Moro.

Les Festes de Moros i Cristians del*Cap i Casal ja tenen nous càrrecs després d’un acte de relleu de representació honorífica de la Federació: la Padrina, el Capità Cristià i el Capità Moro.

Alicia Moreno va cedir el testimoni a Raquel Alario, ambdues molt agraïdes i il·lusionades. D’altra banda, Francisco Esteve, de la comparsa Omeyas i Capità Moro, fins al moment, es va acomiadar també emocionat, el mateix que Joaquín Benavent, de Mio Cid, Capità Cristià en 2017.

La capitania cristiana l’ostenta, ara, la comparsa Cavallers del Tossal, que estarà representada per Vicente Roig, en el seu sisè any com a president d’aquesta Federació. Roig veu així un somni complit amb el suport de la seua comparsa. D’altra banda, José Manuel Nieto, de la comparsa Tuareg, és el nou Capità Moro, qui també es va mostrar, juntament amb els seus companys de comparsa, entusiasmat davant tots els actes que s’aveïnen i que culminaran el pròxim 9 d’octubre.

La festa de Moros i Cristians s’ha convertit en una de les cinc amb major participació en la ciutat de València.