Més de 20.000 persones han participat en l’última edició de el ‘Tastarròs’. En esta ocasió, la iniciativa impulsada des de la Denominació d’Origen Arròs de València, ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme per a mostrar la diversitat de la cultura arrocera valenciana.

Esta tercera edició ha permès degustar arrossos d’allò més variats a preus populars. L’èxit ha sigut tal que s’han repartit més de 10.000 racions, totes elles servides en vaixelles sostenibles en una clara aposta per la conservació del medi ambient.

arroz
La III edición del Tastarrós. una jornada gastronómica y festiva con el arroz como protagonista.

Cuiners d’una desena de restaurants han mostrat la diversitat del receptari arrocero i han visibilitzat l’estreta relació entre el paisatge, el producte i la cuina de València.

A més del congrés “Del tros al plat”, el Tastarròs 2018 ha comptat amb diverses exposicions, actuacions musicals i un sequer urbà per a mostrar la forma d’assecar 10.000 quilos d’arròs. Amb esta iniciativa la DO Arròs de València ha tornat a demostrar l’èxit de la gastronomia valenciana en tota la societat.