Torna a València el Festival de Milotxes, que complirà la seua edició número XXI.

El Festival es celebrarà a la platja del Cabanyal, en el tram de platja situat entre els carrers Pintor Ferrandis i l’Avinguda Mediterrani, el dissabte 11 i el diumenge 12 de maig d’11.30 a 14.00 i de 16.00 a 19.30 hores.

La convenció organitzada per Milotxes Club en col·laboració amb l‘Ajuntament de València i amb patrocinadors com Air Nostrum, Titanlux, entre altres, es convertirà de nou en un reclam turístic gràcies a les seues nombroses exhibicions de desenes de cometes gegants, algunes fins i tot de 30 metres, que ompliran el cel de València de color.

Entre les activitats més importants trobarem tallers gratuïts de milotxes per a xiquets, exhibició de vol acrobàtic individual i en equip ; i molts premis: a la millor exhibició de vol acrobàtic individual, a la millor exhibició de vol acrobàtic en equip, i a la millor cometa estàtica de construcció pròpia.

Els organitzadors volen superar les xifres de participació dels anys anteriors del festival pel qual van passar més de 60.000 persones al llarg dels dies de la seua celebració, així com més de 150 pilots vinguts des de diferents punts d’Europa.

Per a més informació i si vols participar, és necessari realitzar una inscripció abans del 4 de maig.