El Ferrari Challenge arriba a València: horari per a assistir a esta competició gratuïta

El traçat de Cheste es tenyirà de roig amb l'única cita a Espanya de la competició monomarca de la Scuderia

Ferrari

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la segona cita del Ferrari Challenge, que celebrarà la seua primera carrera a Europa després del seu pas pel circuit de Sakhir en Bahrain.

L’italià Niccolò Schirò lidera la classificació del Trofeu Pirelli que es reserva als pilots amb un ampli palmarès. El pilot de Rossocorsa avantatja en només dos punts al seu compatriota Louis Prette i en deu al britànic Sam Smeeth.

Aquests són alguns dels candidats a la victòria en el Circuit al costat de l’alemany Bjorn Grossmann, guanyador en tres ocasions del Trofeu Pirelli, en 2006, 2015 i 2016. A més, entre els pilots del Trofeu Pirelli existeix una categoria per a pilots amateur que lidera Emanuele Maria Tabacchi després del seu domini en Bahrain. El líder de la Coppa Shell, el libanès Tani Hanna, tractarà de consolidar la seua posició enfront del suec Chirstian Kinch.

Tant el dissabte com el diumenge se celebraran dues carreres en el traçat de Cheste. Els 488 Challenge del Trofeu Pirelli prendran l’eixida a les 12.50 hores i els de la Coppa Shell ho faran a les 15.35 hores els dos dies.

Entrada lliure

L’entrada per als afeccionats és gratuïta i a més de poder gaudir de les carreres des de la tribuna de boxs, el públic tindrà accés lliure a les exposicions de vehicles que s’instal·laran en el paddock del Circuit.

Aitana y Luis Fonsi anuncian concierto en Valencia

La justicia responde: ¿Cuándo se considera que una agresión es en defensa propia?