La major edició de la Fira del Vehicle Selecció Ocasió ja ha obert les seves portes en Fira València. L’onzena edició del saló d’Ocasió ha deixat de ser el ‘germà petit’ de la gran Fira de l’Automòbil de València per a aconseguir una grandària més que respectable amb 35.000 metres quadrats d’exposició i ocupar tres pavellons del Nivell 3 del recinte firal de Benimàmet.

Un major espai expositiu que es tradueix en més oferta: 45 expositors i 26 marques oficials que posen a la disposició del visitant una flota de més de 1.500 cotxes, amb ofertes que poden aconseguir els 12.000 euros en els cotxes de gamma més alta.

Ofertes i descomptes substanciosos als quals se sumen com a atractiu les activitats programades en un quart pavelló, entre les quals destaca una convenció europea de cotxes personalitzats que espera reunir en el recinte firal a més de 300 vehicles i 10.000 afeccionats.

L’objectiu del certamen és incentivar les vendes de mercat amb certs signes d’atonia però que, almenys en la Comunitat Valenciana, segueix en guarismes positius. De fet, en la Comunitat valenciana, les vendes de turismes i tot terrenys d’ocasió s’han incrementat un 2’5% en el primer trimestre de l’any.

La Fira estarà oberta fins diumenge que ve 14 d’abril. Les entrades tenen un preu de 3 euros per persona, amb descomptes especials i promocions per a famílies.

5 claves por las que no te puedes perder el Valencia NASCAR