coches ocasion

Tot a punt per a la qual es preveu com la major edició de les onze de la Fira del Vehicle Selecció Ocasió. Des del dijous 11 d’abril i fins diumenge 14, Fira València acull l’onzena edició del seu Saló d’Ocasió, el ‘germà xicotet’ de la gran Fira de l’Automòbil de València i que enguany ha deixat de ser-ho per a aconseguir una grandària més que respectable.

De fet, la Fira del Vehicle Selecció Ocasió ha crescut més del 30% en espai expositiu fins a superar els 35.000 metres quadrats d’exposició i ocupar tres pavellons del Nivell 3 del recinte firal de Benimàmet, al qual cal afegir un quart pavelló destinat a activitats. A més espai expositiu, lògicament, més oferta. I és per això que enguany, el visitant es podrà trovar una flota de més de 1.500 cotxes, amb ofertes que de mitjana se situen entorn dels 6.000 euros però que en moltes ocasions superen els 10.000 i 12.000 euros, sobretot en els cotxes de gamma més alta.

I és que els 46 expositors i 26 marques oficials presents en el Saló preparen ofertes i descomptes molt substanciosos. Un exemple és Ford que posarà a la venda diverses unitats de Ford Mondeo Híbrid de Quilòmetre Zero i automàtic des de 21.400 euros, més de 7.000 euros de descompte. A més, l’ensenya de l’oval també oferirà unitats de Ford Fiesta des de 9.950 euros amb tan sols 13.000 km o Ford Focus des de 11.750 km i tan sols 14.000 km.

Convenció europea de cotxes personalitzats

Al costat de la seua variada oferta comercial, la Fira del Vehicle Selecció Ocasió acollirà una àmplia agenda d’activitats paral·leles d’oci entre les que destaca una convenció europea de cotxes personalitzats que espera reunir en el recinte firal a més de 300 vehicles amb espectaculars adaptacions i 10.000 afeccionats de tot el continent.

‘Eurocrew Stance Weekend’ -com es denomina l’esdeveniment- se celebrarà íntegrament en el pavelló N3P4 de Fira València i acollirà diferents activitats i concursos entorn de l’univers de la personalització de cotxes com a simuladors, radie control, ‘xou’ musicals o la presència de destacats ‘youtubers’ d’esta escena. La cita ja s’ha convertit en un referent a Europa en aquest àmbit i inclourà en esta edició la participació d’un prestigiós jurat europeu d’especialistes.

A més, està prevista una exposició de cotxes clàssics organitzats pel Club 600 i 850 de València així com una mostra del Ral·li Ciutat de València, Memorial Javi Sanz, organitzat per l’Escuderia Bengala. El visitant, també podrà gaudir d’una galeria gastronòmica de ‘Food Trucks’ així com participar en sortejos d’entrades per a prova de ‘EuroNascar’ en el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo així com de tandes de karting en el circuit que Area CS GV Racing disposa a Casinos.

El públic familiar serà protagonista de la fira i així els més xicotets podran gaudir d’una àrea d’atraccions infantils així com d’un exclusiu Xiquet Radi Xou en el matí del dissabte 13 d’abril.

La Fira obrirà les seues portes el dijous 11 d’abril en horari d’11.00 a 20.00 hores fins diumenge que ve 14 d’abril. Les entrades es podran adquirir en les taquilles habilitades en el Fòrum Centre al preu de 3 euros per persona i amb la possibilitat d’adquirir dues entrades de forma conjunta per tan sols 5 euros. Per a les famílies, l’entrada és gratuït per als fills fins als 16 anys.

5 claves por las que no te puedes perder el Valencia NASCAR

Fichar en los trabajos será obligatorio a partir del 12 de mayo