La 41 Fira del Llibre d’Ocasió ofereix joies de fins a 1600

La muestra estará abierta hasta el 19 de marzo para aprovechar la afluencia de visitantes que tendrá la ciudad con motivo de las Fallas.

Feria del Libro

La 41 Fira del Llibre Antic i d’Ocasió de València està ja preparada i mostra en 30 casetes obres des de 1600 fins a l’actualitat.

El certamen, situat en la Gran Via Marques del Turia d’aquesta ciutat, romandrà obert fins al 19 de març i reuneix a llibreters de la Comunitat Valenciana i de la resta d’Espanya.

Així ho ha declarat la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals en l’Ajuntament de València, Glòria Tello qui ha destacat que aquest certamen “demostra una vegada més el suport dels valencians a aquesta cita” i ha ressaltat que amb aquesta són ja 41 les edicions celebrades. Així mateix, ha valorat el paper que proposades com aquesta tenen per a fomentar la lectura i recolzar als qui “es dediquen al món dels llibres”.

“Estem ací una vegada més donant suport a la Fira del Llibre Antic i d’Ocasió de València, alguna cosa que para nosaltres és importantíssim”, ha assenyalat Tello. Ha agregat “en aquesta ciutat i en tota Espanya, en general, els índexs de lectura sempre són millorables encara que s’experimenten millorances” i ha considerat que “iniciatives com aquesta resulten indispensables per a poder anar avançant en aqueixa línia”.

L’edil ha comentat que enguany el nombre de casetes de la Fira del Llibre Antic i d’Ocasió de València s’ha incrementat en una, fins a aconseguir les 30, i ha indicat que encara que l’augment és xicotet segueix sent “motiu d’alegria” perquè “en aquests sectors créixer no és fàcil”.

“Encara que siga solament una ja és un motiu d’alegria”, ha insistit. Glòria Tello ha assegurat que l’Ajuntament “sempre” estarà “al costat d’aquesta fira” i ha estimat necessari, “tant des de gremi com des de la ciutadania”, donar “suport a la gent que es dedica al món del llibre”. “Qui llig aprèn i per a nosaltres açò és indispensable”, ha afirmat.