Una tragèdia grega de les quals farà que el públic s’emocione. Fedra és el nou muntatge teatral que ha presentat el teatre Olympia de València amb una Lolita Flores com a protagonista franquejada per Tina Sáiz, Juan Fernández, Críspulo Cabezas i Eneko Sagardoy.

Fedra és una sobirana benvolguda pel seu poble però afligida d’una desconeguda malaltia la causa de la qual és l’amor prohibit. Per a la filla de Lola Flores , ficar-se en la pell de la reina de l’Illa Volcà ha suposat un exercici de contenció i d’introspecció en la qual s’ha descobert com és per dins.

L’artista, que ha recordat que va estar a València fa pocs mesos amb l’obra Prefiero que seamos amigos, ha comentat amb certa gràcia que si no treballa més és perquè no la criden.

La seua companya en les taules, Tina Sáiz ha explicat que el text de l’obra ha sigut molt complicat i que ni l’experiència ha servit perquè el treball haja sigut més fàcil. Però el que li agraeix al director Luis Luque és que, amb les seues ordres, haja creat una pinya.

Fedra es representarà en el Teatre Olympia de València del 28 de novembre al 9 de desembre.