La familia del asesino del caso Alcàsser se sienta en el banquillo
La familia de los hermanos Anglés.

Els tres germans Anglés o millor dit, ara els Martins Monroig pel canvi de cognoms que van realitzar anys després de produir-se la desaparició del seu germà Antonio, principal sospitós dels crims d’Alcásser, han acudit hui a la Ciutat de la Justícia de València per a declarar.

Els Anglés, al costat d’una quarta persona, s’enfronten a una pena de cinc a dotze anys de presó. Els tres estan acusats d’extorsió amb delicte lleu de lesions, tinença il·lícita d’armes i delictes contra la salut pública.

Segons relata l’escrit del fiscal recollit per El Español, els fets es remunten al 21 de desembre de 2017. Va ser aqueix dia quan Carlos, el menor de la família i capitost del grup, va citar al seu soci a la seua casa de Massanassa. El que semblava que seria una reunió de treball per la gasolinera que tenien en comú a Iecla, va acabar convertint-se en un malson per al denunciant.

AIXÍ VA SER LA VESPRADA DEL SUCCÉS

Els Anglés i un sicari van esperar en el cotxe al soci de Carlos. Quan aquest va arribar lo van abordar amb pistoles i fins i tot li van amenaçar amb clavar-li una xeringa infectada de sida. Allí li van recriminar un robatori de 500.000 euros que l’empresari va negar haver comès. Els acusats el van obligar a posar a nom de Carlos les accions de la gasolinera per a cobrir el cost del suposat robatori.

Davant la negativa del soci d’Anglés, els germans i el sicari van agredir a l’empresari amb puntades i punyades. Finalment va cedir al xantatge i va acudir en companyia d’aquests a un notari per a canviar les accions. Després de la signatura, els Anglés li van abandonar en un polígon industrial de Picanya. Allí van exigir a l’empresari guardar silenci i no denunciar, alguna cosa amb el que no va complir.

Segons apunten, tot va ser un pla de Carlos Anglés per a quedar-se amb el negoci. L’objectiu era ser l’amo de la gasolinera a cost zero. Per això, va maquinar el pla que li estalviaria la compra. Després d’això va obtenir el 40% de les accions restants que necessitava per a fer-se amb la totalitat del negoci.