Torrent realitzarà les Falles 2021 de l’1 al 5 de setembre. La decisió es va dur a terme després del període de consulta entre els fallers i falleres de les 29 comissions que formen part de la Junta Local Fallera de la localitat de l’Horta Sud.

Després la resolució del passat 10 de maig per part de la Conselleria de Sanitat, els 29 presidents i presidentes de Falla de Torrent van obrir un període de consulta sobre aquesta mesura. En ella s’emplaçava a la celebració de festes populars, entre elles les Falles, a partir de l’1 de setembre.

D’aquesta manera, el dimarts 18 de maig es va celebrar una reunió entre els màxims representants d’aquestes comissions. A ella també van assistir l’executiva de l’Organisme Autònom Municipal (OAM) Junta Local Fallera i l’Ajuntament de Torrent. L’objectiu era per a prendre una decisió definitiva i així comunicar que efectivament Torrent tindrà setmana fallera.

En aquesta mateixa reunió s’ha aprovat que aquesta setmana fallera se celebre de l’1 al 5 de setembre sempre que les condicions sanitàries ho permeten. La decisió va comptar amb el vot de la majoria de presidentes i presidents de Falla.

En qualsevol cas, aquesta decisió haurà de ser ratificada en un Ple del OAM Junta Local Fallera de pròxima celebració.