Les Falles 2019 de Mallorca ja són història. La localitat de El Toro de Mallorca va viure de nou i ja van 26 anys, un cap de setmana molt faller amb un gran programa replet d’actes.

Les falles van arrancar amb la tradicional plantà al tombe de la falla de l’artista Jordi Palanca, una plantà molt especial que es va realitzar a favor de l’Associació contra el càncer “Un Lazo en Movimiento”.

La jornada del dissabte va estar marcada per la pólvora de la Pirotècnia Valenciana de Llanera de Ranes i els passacarrers on no va faltar la música i l’ambient de festa.

A més, la comissió va fer lliurament del seu Premi Cresol, premi que va recaure en Jose Vicente López per la seua tasca en la promoció de la falles.

A la vesprada,la falla El Toro va viure un dels moments més emotius, l’Ofrena de flors a la Verge del Toro i a la Verge dels Desemparats, moment que van viure amb gran intensitat la presidenta de la falla Elena Gutiérrez així com les màximes representants Mar Sánchez, fallera major i Jimena Escudero, fallera major infantil.

Les Falles 2019 van finalitzar amb pólvora i amb la cremà dels monuments amb la qual Calvià va acomiadar unes reeixides festes que de nou van servir per a germanar València i Mallorca.

La Falla El Toro de Calvià vive sus días grandes