Els fallers criden a viure unes Falles de riure i convivència

La Fallera Major ha rebut a totes les comissions de la província en un acte per la unitat de les festes on ha assegurat que "les Falles som tots”

Centenars de fallers han compartit este matí una jornada única en la Diputació de València. La corporació ha obert les seues portes per a celebrar la tradicional recepció a les comissions de la ciutat i les comarques, un moment que el seu president, Toni Gaspar, ha aprofitat per a animar-los a “riure, viure i conviure” en aquests dies festius.

Totes les comissions de la província de València han tingut ocasió de visitar les dos exposicions que ofereix ara la Diputació per a tots els ciutadans. D’esta manera, els fallers han gaudit descobrint l’origen de la indumentària tradicional valenciana i contemplant tresors artístics de Sorolla i Miró, entre altres.

Marina Civera al costat de Toni Gaspar i Maria Josep Amigó.

La Fallera Major de València, Marina Civera, tampoc ha faltat a esta cita on ha destacat el sentiment d’unitat per les festes en cada racó de la província.

Abans d’acabar l’acte, la Diputació ha volgut obsequiar a tots els participants amb imatges sobre el lema d’enguany. El fi és que el missatge arribe a tots els ciutadans perquè les Falles 2019 siguen “conviure, viure i riure”.

Así será el tiempo en València en Fallas