Centenars de fallers han compartit este matí una jornada única en la Diputació de València. La corporació ha obert les seues portes per a celebrar la tradicional recepció a les comissions de la ciutat i les comarques, un moment que el seu president, Toni Gaspar, ha aprofitat per a animar-los a “riure, viure i conviure” en aquests dies festius.

Totes les comissions de la província de València han tingut ocasió de visitar les dos exposicions que ofereix ara la Diputació per a tots els ciutadans. D’esta manera, els fallers han gaudit descobrint l’origen de la indumentària tradicional valenciana i contemplant tresors artístics de Sorolla i Miró, entre altres.

Marina Civera al costat de Toni Gaspar i Maria Josep Amigó.

La Fallera Major de València, Marina Civera, tampoc ha faltat a esta cita on ha destacat el sentiment d’unitat per les festes en cada racó de la província.

Abans d’acabar l’acte, la Diputació ha volgut obsequiar a tots els participants amb imatges sobre el lema d’enguany. El fi és que el missatge arribe a tots els ciutadans perquè les Falles 2019 siguen “conviure, viure i riure”.

Así será el tiempo en València en Fallas