El dia 16 de març Burjassot viu una de les jornades més especials de la seua setmana fallera. És el dia en el qual les comissions falleres del municipi reten homenatge a la Patrona, la Verge del Cap.

Milers de clavells i el fervor d’incomptables veïns de Burjassot van protagonitzar un dels actes sens dubte més emotius de les Falles. Enguany per primera vegada l’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha volgut sumar-se i participar en l’acte més multitudinari de les Falles de la localitat vestit de faller.

Eixint des del Pati de Los Silos, les falleres han recorregut els carrers de Burjassot fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament on, han rebut els premis als millors monuments fallers, tant grans com a infantils, els millors carrers il·luminats i les disfresses més enginyoses que van desfilar en la Cavalcada de l’Humor.

Els fallers i veïns viuen d’una manera molt especial La tradicional Ofrena de Flors a la «Maredeueta» de la Ciutat de Los Silos. Burjassot està en Falles i en cada racó del municipi es viu la festa fallera amb la major de les il·lusions.