Els fallers de Burjassot reten homenatge a la Verge del Cap

L'alcalde Rafa García ha volgut sumar-se i participar en l'acte més multitudinari de les Falles vestit de faller per primera vegada.

El dia 16 de març Burjassot viu una de les jornades més especials de la seua setmana fallera. És el dia en el qual les comissions falleres del municipi reten homenatge a la Patrona, la Verge del Cap.

Milers de clavells i el fervor d’incomptables veïns de Burjassot van protagonitzar un dels actes sens dubte més emotius de les Falles. Enguany per primera vegada l’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha volgut sumar-se i participar en l’acte més multitudinari de les Falles de la localitat vestit de faller.

Eixint des del Pati de Los Silos, les falleres han recorregut els carrers de Burjassot fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament on, han rebut els premis als millors monuments fallers, tant grans com a infantils, els millors carrers il·luminats i les disfresses més enginyoses que van desfilar en la Cavalcada de l’Humor.

Els fallers i veïns viuen d’una manera molt especial La tradicional Ofrena de Flors a la «Maredeueta» de la Ciutat de Los Silos. Burjassot està en Falles i en cada racó del municipi es viu la festa fallera amb la major de les il·lusions.