Després de celebrar-se el celebrar l’acte d’Elecció de les falleres majors de Torrent 2020, on Sandra Peris Embuena i Alicia Pallardó Benavent van ser triades com les màximes representants de les festes josefinas, les dues protagonistes han viscut les seues primeres activitats falleres. La setmana passada va tenir lloc en Ajuntament de Torrent, un ple extraordinari on Sandra i Alicia, al costat de les seues corts d’honor, van ser proclamades oficialment com a fallera major infantil i fallera major de 2020.

En l’acte també van estar presents les falleres majors de 2019, Carmen Raga Ortí i Leyre Gallego Ruiz, l’alcalde Jesús Ros, el regidor de Falles, Pascual Martínez, i els membres de la corporació municipal.

En finalitzar el ple, les falleres majors i les seues corts d’honor es van dirigir al Antic Mercat, on les corts van triar les teles amb les quals es confeccionaran els vestits que lluiran al llarg del pròxim exercici faller. Els telers de Vives i Marí han elaborat les teles que confeccionarà l’Antiga per a les xiquetes, i Serrano Navalón per a les majors.

Ara sí que comença el nou exercici faller per a les representant de les falles de Torrent, que es preparen ja per a viure amb intensitat els primers dies del seu regnat.