Falleras

La ciutat de Torrent coneixerà hui les seues màximes representants de la festa fallera de l’any 2018. Un acte que tindrà lloc a l’Àgora del Parc Central i on estaran presents les falleres majors, Carmen Sirvent i Paula Giménez, juntament amb les seus corts d’honor; les 29 comissions de la localitat, representants del col•lectiu associatiu i les màximes autoritats locals. A les 21.30 hores tindrà lloc la recepció oficial per part de l’alcalde, Jesús Ros, i el regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa. Més tard, a les 22.00 hores, s’iniciarà l’acte d’elecció amb un espectacle molt especial ple de sentiment.
El foc serà el principal protagonista de l’espectacle, que enguany s’ha preparat en esta nit tan especial que coincidix amb la celebració de la festa de Sant Joan; festa on el foc és l’element fonamental i que unix també les tres grans festes de la Comunitat Valenciana. Una nit amenitzada pel grup de ball Òpera d’Ontinyent, que s’encarregarà de fer diverses actuacions en esta nit màgica, de somnis i d’anhels, i on sens dubte l’arribada de l’estiu amb el foc i l’aigua faran especials esta elecció.
Després d’una setmana de proves amb el jurat, els nervis i l’emoció s’acosten i tan sols falten hores per a viure una de les nits falleres més esperades. Les 15 candidates presentades en “Camí d’un somni” han participat amb alegria i emoció. Agraïm la seua voluntat, il•lusió i ganes, i volem animar-les a gaudir de la festa, perquè este camí no acaba ací. A la pàgina web de les Falles de Torrent es por trobar tota la informació sobre el procés d’elecció, així com veure les seues entrevistes escrites i en vídeo.
Cort d’honor infantil i fallera major infantil de Torrent de 2018: Alejandra Palacios Campos, Alexia Manzano Muñoz, Ana Ruiz Ferrer, Carolina Benavent Mora, Cristina Peris Bartual, Juli Vilata Giménez, Lucia Alapont Moreno, Paula Tobajas Romero i Rocio Hernández Lara.
Cort d’honor i fallera major de Torrent de 2018: Amanda Faya Ruiz, Anabel Tormo Gimeno, Itziar Martín Montoro, M. Carmen Hernández Rodríguez, M. Jesús Rincón Prieto i Paula Miquel Carrión.
A més, l’activitat cultural a la ciutat continua diumenge a les 12.00 hores amb el concert “15 anys de música a Torrent” de l’Escola Coral a l’Auditori de Torrent, i de vesprada al Mas del Jutge amb el concert de la Jove Formació del Cercle Catòlic, que tindrà lloc a les 20.00 hores.