Les Falleres Majors de Paterna de 2019 ja viuen i llueixen el seu regnat emocionades i orgulloses. Andrea López i Esteve, com a Fallera Major i Núria Alcázar i Capellá, com a Fallera Major Infantil, encara recorden el gran moment que van viure en el Pavelló Poliesportiu Municipal  en escoltar el seu nom.

El director i presentador del programa ‘Vive las Fiestas‘, de 7 Televalencia, José González, els ha entrevistat en plató, mostrant, ambdues, la seua gran complicitat entre elles i la seua passió i arrelament a les festes josefinas d’aquest municipi.

I és que, les elegides han fet història. Per primera vegada, en les Falles de Paterna dues germanes aconsegueixen ostentar el càrrec de Fallera Major Infantil, ja que Núria Alcázar i Capellá és germana de qui va ser Fallera Major Infantil de Paterna en 2015, Andrea Alcázar. A més, la seua mare també va tindre l’honor de ser Fallera Major.

D’altra banda, Andrea López i Esteve és la primera jove en el municipi que llueix dues bandes: la banda de Fallera Major, aquest anys, i la de Fallera Major Infantil  en 2008, any que assegura, recorda amb molt d’afecte.

.