Les falleres majors de Catarroja, Mireia Martínez i la xiqueta Laura Martínez, viuran aquesta nit un dels moments més esperats: la seua exaltació. Il·lusió, nervis i ganes de compartir-la amb tots els veïns i veïnes i els seus familiars. L’acte serà, a les 22.00 hores, en el Teatre Audotori de Catarroja.

Ambdues faran realitat el seu somni. El tret d’eixida de **unaño ple d’actes, compromisos com a màximes representants de les festes josefines d’aquest municipi.

Mireia i Laura van estar en el programa de ‘Vive las Fiestas‘, de 7 Televalencia, juntament amb el regidor de Festes, Alejandro García, i el president de Junta Local Fallera, Vicente Burgos.

Durant l’entrevistes, van destacar la importància que enguany l’Ajuntament haja incrementat la partida pressupostària i els vestits de les reines siguen a càrrec d’aquest. Una petició que el des de l’àrea de Festes han arreplegat, ja que reconeixen que sorgeix de la necessitat d’un col·lectiu i que les Falles de Catarroja tinguen la visibilitat que els correspon. I per a això, el consistori ha comptat amb Vilchús indumentaria Valenciana, que s’ha envoltat de grans i prestigiosos indumentaristas.