Les falles reconeixen el talent empresarial valencià

La Federació de Falles de 1ª A lliura el premi 'Una de Primera' a la gerent i copropietària del celler Pague de Tharsys.

Una de Primera’, el reconeixement que concedeix anualment la Federació de Falles de 1ª A, ha recaigut, en la seua quarta edició, en la gerent i copropietària de Pago de Tharsys, Ana Suria Mateu, després de valorar la seua dilatada trajectòria professional en l’àmbit empresarial valencià.

Ana Suria, llicenciada en farmàcia i enóloga, va iniciar la seua carrrera professional en la direcció tècnica de diversos cellers i cooperatives valencianes, fins que finalment va engegar el seu propi projecte, Pago de Tharsys. Actualment, també, i des del desembre de 2017, és la presidenta de l’Associació Ruta del Vi Utiel-Requena.

La Federació de Falles de Primera A, constituïda per 13 comissions falleres, té com a base fonamental la promoció dels monuments artístics i la divulgació de la cultura valenciana i baix aquesta premissa, sorgeix també la iniciativa ‘Una de Primera’.

L’acte d’entrega del guardó va comptar amb la representació dels grups municipals de l’Ajuntament de València, València Turisme, els presidents i Falleres Majors de les 13 Comissions Federades i de la Fallera Major de València, Rocío Gil.