Una de Primera’, el reconeixement que concedeix anualment la Federació de Falles de 1ª A, ha recaigut, en la seua quarta edició, en la gerent i copropietària de Pago de Tharsys, Ana Suria Mateu, després de valorar la seua dilatada trajectòria professional en l’àmbit empresarial valencià.

Ana Suria, llicenciada en farmàcia i enóloga, va iniciar la seua carrrera professional en la direcció tècnica de diversos cellers i cooperatives valencianes, fins que finalment va engegar el seu propi projecte, Pago de Tharsys. Actualment, també, i des del desembre de 2017, és la presidenta de l’Associació Ruta del Vi Utiel-Requena.

La Federació de Falles de Primera A, constituïda per 13 comissions falleres, té com a base fonamental la promoció dels monuments artístics i la divulgació de la cultura valenciana i baix aquesta premissa, sorgeix també la iniciativa ‘Una de Primera’.

L’acte d’entrega del guardó va comptar amb la representació dels grups municipals de l’Ajuntament de València, València Turisme, els presidents i Falleres Majors de les 13 Comissions Federades i de la Fallera Major de València, Rocío Gil.