El corto Ginger
El curt publicitari de moda ‘Ginger’, dirigit pel valencià Juan José García Rosa, ha sigut guardonat amb el premi a Millor Actriu per la interpretació de Patricia Dorado en el Festival Internacional de Fashion Films de Seattle, celebrat recentment en la ciutat de Washington.

“Estem molt agraïts per tot el suport que hem rebut aquests dies. Ha sigut una sorpresa per a tot l’equip, ens sentim molt feliços, ja que és un regal rebre un premi quan hi ha grans projectes nominats al costat del teu” assegura García.

El curtmetratge, rodat entre Alboraia i l’Albufera de València, es va rodar amb escassos mitjans i amb molt treball per part de tot l’equip. Gabriel Castelló, dissenyador de la col·lecció; Raúl Gonzalez, director de fotografia i Jennifer Cledera; maquillatge i perruqueria, completen aquest jove equip que ha vist projectat el seu treball en el continent americà.

“Són quatre minuts d’emoció pura. Som a punt de traure-ho a la llum i esperem que no deceba. Aquest premi suposa un xut d’energia per a seguir rodant-ho per festivals”, recalca el seu director, qui ha anunciat que ‘Ginger’ s’estrenarà online el pròxim mes de setembre.