L’Agrupació de Falles del Barri del Carmen organitza, per tercer any consecutiu, la representació del clàssic de Zorrilla ‘Don Juan Tenorio’. Després de l’èxit de les anteriors edicions, que s’ha escenificat en diferents espais emblemàtics, ara es pugen a l’escenari del Teatre **Talía de València.

El **Talía acollirà tres funcions de l’adaptació, titulada Don Juan Tenorio… a escena!. Aquestes representacions tindran lloc el dimarts 30 d’octubre, en doble sessió, a les 19.30 i 22.30 hores, i el 31, com a marca la tradició, a mitjanit i coincidint amb l’inici del Dia de Tots els Sants. “Aquesta vegada fem teatre dins d’un teatre i, a més, es tracta d’una sala que igualment està en el barri del Carmen”, explica el president de l’agrupació, Esteban Polo, qui ha estat en el programa ‘Vive las Fiestas’, de 7 Televalencia, juntament amb els actors principals.

La direcció d’aquesta adaptació és a càrrec de Charo Caballer, i els papers principals estan interpretats per Miguel Ángel Vercher (Don Juan Tenorio) i Jessica Miró (Donya Inés). L’elenc de 22 intèrprets abasta des de Remigio Pons, el més longeu del grup, amb 84 anys, en el paper de l’escultor, fins a Marieta Gasulla, la benjamina, amb 16 anys, en el paper de Lucía.

El preu de les entrades, que es poden adquirir tant en les taquilles del teatre com en la web,  són de 12 euros.