La Plaça de Bous de València es prepara per a celebrar la imminent Fira de Juliol. Una sèrie de festejos on a més de les populars corregudes taurines no faltarà una àmplia oferta cultural amb set exposicions. I és que eixes exhibicions demostren l’aposta del Centre d’Assumptes Taurins de la Diputació de València per fomentar i impulsar la Plaça de Bous com un centre de cultura.

Entre les set exposicions el visitant trobarà l’univers dels populars bous al carrer i la mostra ‘Boldún, retratos con magia’, una exposició centrada en els grans toreros de començaments del segle XX. A més, en el perímetre inferior de la plaça de bous es podran trobar altres dos exposicions: una d’elles sobre els moments més significatius de la Fira de Falles i una altra sobre el primer Certamen Internacional d’Escoles Taurines.

La programació cultural la completarà una recopilació dels cartells de la temporada de 1968, una col·lecció d’imatges de Francisco Martínez Chesco i una commemoració dels 25 anys d’existència d’Avance Taurino. Totes elles obriran les seues portes el pròxim 22 de juliol i podran visitar-se únicament en els dies de festeig.

Manzanares, Castella i Roca Rey lluiran capots en la Fira de Juliol de València