superhéroes

Este divendres 13 de setembre arranca la major exposició de superherois a grandària real d’Espanya, que per primera vegada visita València i que estarà instal·lada en la plaça exterior de Nuevo Centro fins al pròxim 13 d’octubre.

‘Superhéroes la exposición’ ocupa 900 m2 distribuïts en dues carpes. En la primera d’elles podran contemplar-se els superherois Thor, Catwoman, Iron Man, Los Guardianes de la Galaxia (Rocket Raccoon y Groot), El Joker, Batman, Wonder Woman, Superman, Hulk, Flash, Capitán América y Spiderman. En la segona carpa se situaran els personatges de Star Wars: R2D2, Chewbacca, Yoda, Darth Vader, Jaba Feet y Storm Tropers. A més com a reclam en la plaça interior de Nuevo Centro podrà visitar-se la figura de Linterna Verde.

L’exposició és apta per a tots els públics i brinda l’oportunitat de poder fotografiar-se amb els superherois favorits i compta amb un potent sistema audiovisual que mostra en pantalles individuals els vídeos de com es van fer les pel·lícules així com la història de cadascun dels superherois exposats.

L’horari de visita serà de dilluns a divendres de 17.00 a 22.00 hores i els dissabtes, diumenges i festius d’11.00 a 21.00 hores. Les tarifes seran de 8 euros per als adults i 6 euros per als xiquets, aplicant un descompte del 20% en el preu de l’entrada per una compra mínima de 20 euros realitzada en Nuevo Centro durant les dates de l’exposició. Este descompte no serà acumulable a altres promocions i els tiquets de compra hauran de presentar-se en la taquilla de l’exposició.

Les entrades es podran adquirir en la taquilla situada en l’entrada a l’exposició o en la pàgina web de ‘Superhéroes la exposición‘.