Tresors amb signatura de Sorolla

La Diputació de València exhibeix en el Palau dels Scala prop de 40 peces de diferents corrents que donen forma a l'exposició ‘Tresors de la Diputació”

La Diputació de València comparteix aquests dies alguns dels seus tresors més preuats en el Palau dels Scala. L’exposició ‘Tresors de la Diputació” exhibeix prop de 40 peces de diferents corrents, des de la tradició fins a l’avantguarda, de reconeguts artistes.

La Diputació compta amb un patrimoni artístic compost per més de 4.000 pintures, escultures, dibuixos i gravats. La intenció de la corporació és acostar aquests fons artístics als valencians a través d’exposicions itinerants.

Aquests tresors del patrimoni provincial són un avanç de les diferents exposicions que podran veure’s pròximament a les comarques valencianes, algunes ja en itinerància com a ‘Dons en marxa’ o ‘Memòria de la Modernitat’.

‘Tresors de la Diputació. Art al Palau dels Scala’ pot visitar-se de forma gratuïta en el Saló de Reines de la Diputació de València fins al mes de juny.

Vuelve la Gran Horchatada y Naranjada Fallera