L’escola valenciana d’empresaris EDEM torna a apostar per un nou repte interdisciplinari: l’International Business Challenge. Un programa empresarial que ha reunit a 18 estudiants provinents d’un total de 13 universitats internacionals.Tots ells s’enfronten a un repte en comú: donar una solució a una empresa real.

En concret els participants tenen el desafiament de crear una estratègia de màrqueting digital per a un nou snack de Grefusa. Tota una experiència que està agradant molt als estudiants.

El repte va arrancar amb una visita inicial a les instal·lacions de Grefusa on se’ls va plantejar el repte que hauran de solucionar esta semana.

Però a més de treballar, els estudiants han pogut participar en nombrosos tallers amb els que desenvolupar noves habilitats de comunicació i fomentar la creació de vincles universitaris.

I encara que serà Grefusa qui decidisca si aplicar o no les propostes realitzades pels estudiants, des d’EDEM tenen clar que hi haurà una segona edició d’este programa empresarial que ja s’ha convertit en un nou èxit del centre universitari.