EDEM
Sede de EDEM junto a la escultura de Manolo Valdés.

Els IV Premis a l’Excel·lència Professional organitzats per la Unió Professional de València ja tenen nom. Dulcesol (Vicky Foods), EDEM Escola d’Empresaris, el Casal de la Pau i Idai Nature, han sigut les candidatures triades per les membres del jurat, compost en aquesta quarta edició per la vicepresidenta de les Corts Valencianes, María José Salvador, la presidenta de EVAP, Eva Blasco, la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, i per la directora del Levante-EMV, Lydia del Canto.

Així ho han decidit en una reunió de deliberació, que ha comptat a més amb la presència de la presidenta d’Unió Professional de València i també jurat dels Premis, Auxiliadora Borja. Una reunió en la qual s’ha posat en valor el gran nivell de les candidatures en aquesta quarta edició. “Les finalment triades representen els valors i qualitats que ha de tindre qualsevol professional d’excel·lència: compromís, responsabilitat, aptitud, qualitat humana i ètica”, ha assegurat la presidenta d’Unió Professional.

Cal recordar que els Premis a l’Excel·lència Professional, que viuen ja la seua quarta edició i la gala de la qual de lliurament serà el pròxim 2 d’octubre en l’Edifici del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València, tenen com a objectiu reconéixer la labor científica, tècnica, social, cultural i humana realitzada per persones o grups de persones, empreses, institucions i altres entitats en l’àmbit col·legial professional de la província de València.

CATEGORIES DE PREMIS

  • Ocupació i Formació: EDEM
  • Internacionalització: Vicky Foods (Dulcesol)
  • Innovació i Investigació: Idai Nature
  • Igualtat i RSC: Casal de la Pau