Los mejores estrenos para ver en la segunda semana de cuarentena

El Govern ja ha anunciat que estarem en quarentena com a mínim fins a l’11 d’abril. Amb tots els cinemes i sales tancades, molta gent ha optat encara més per les plataformes online de streaming per a passar l’aïllament. Ara, amb l’arribada de Disney+ a Espanya, el confimamiento es farà més entrentenido. Per això, 7TeleValencia et presenta les millors estrenes d’aquesta segona setmana de quarentena.

FREUD | Netflix

Tothom coneix al pare de la psicoanàlisi. No obstant això, aquesta setmana es pot veure ja la nova versió que ha fet Netflix sobre Freud. La sèrie té vuit capítols, i narra com Freud (Robert Finster) resol sagnants misteris a la Viena del segle XIX al costat d’una médium (Ella Rumpf) i un detectiu (Georg Friedrich). De moment, ha encantat a la crítica. Ara mancada conèixer l’opinió del gran públic.

Estrena: 23 de març.

VENENO | Atresplayer Premium

Per fi ha arribat la nova sèrie de Javi Ambrossi i Javi Calvo. Aquesta vegada els Javis s’atreveixen amb el biopic d’una de les vedettes més conegudes a Espanya: la Verí. Interpretada per Isabel Torres, Daniela Santiago i Jedet, el primer capítol arriba aquesta setmana a Atresplayer. No obstant això, els altres episodis hauran d’esperar, ja que el rodatge s’ha paralitzat per la quarentena del coronavirus.

Estrena: 29 de març.

LA DAMA Y EL VAGABUNDO | Disney+

Ací tenim un altre dels remakes dels clàssics Disney. Aquesta vegada, podrem reviure en carn i os -i amb més pèl- la història de Reina i Golfo en totes les llars. En principi s’anava a estrenar en cinemes però, després del confinament i l’arribada de Disney+ a Espanya, el film s’ha convertit en una de les apostes estrela de la plataforma.

Estrena: 24 de març.

2T VAMOS JUAN | TNT

Malgrat tenir un títol diferent, Vamos Juan és la continuació de la sèrie de Vota Juan. És a dir, la segona temporada de la sàtira protagonitzada per Javier Cámara. Després de l’èxit de la primera temporada, torna la carrera política de Juan Carrasco amb nous reptes, acompanyat de María Pujalte o Adam Jezierski. Però la nova temporada també compta amb les interpretacions d’Anna Castillo, Jesús Vidas o Alberto San Juan.

Estrena: 29 de març.

THE MANDALORIAN | Disney+

És una altra de les grans apostes de Disney+ a Espanya. La nova sèrie de Star Wars se situa uns anys després del succeït en la pel·lícula El retorn del Jedi. La nova aventura espacial segueix a un solitari pistoler (Pedro Pascal) i Baby Ioda, qui ja és tota una sensació en xarxes socials. Jon Favreau, el seu director, ja ha ha confirmat una segona temporada per a enguany via Twitter.

Estrena: 24 de març.