Estacionar en la ORA ya es gratis en Valencia

Amb motiu de les Falles, a partir de les 9 hores d’aquest dimecres queda suspès el estacionament regulat amb limitació horària. Tal com s’estableix en el Bàndol de Falles, l’ORA es cancel·la fins a les 09.00 hores del 20 de març en tot el terme municipal.

A més, amb la finalitat de permetre la major accessibilitat i inclusió en la festa, l’Ajuntament reservarà espais per a persones amb mobilitat reduïda en els principals actes fallers, com les mascletaes de la plaça de l’Ajuntament i els castells de focs artificials que es fan en el Passeig de l’Albereda.

ON APARCAR EN FALLES

Amb la finalitat que les persones que visiten la ciutat aquests dies puguen estacionar el seu vehicle en zones exteriors en l’àrea restringida, es col·locarà senyalització d’accés en les entrades a la ciutat marcant les zones d’aparcament permès.

    • Per a l’accés des de la V-21 (Castelló i Barcelona): avinguda d’Aragó i zona de la Universitat Politècnica.
    • Per a l’accés des de la V-31 (Alacant i Albacete): les zones de l’avinguda dels Germans Maristes i avinguda d’Antonio Ferrandis.
    • Per a l’accés des de l’A-3 (Madrid): zones avingudes de Tres Forques, de les Tres Encreuaments i de Campos Crespo.
    • Per a l’accés des de la CV-35 (Ademús): les pomes compreses entre les avingudes del Mestre Rodrigo, de Burjassot, de Menéndez Pidal i de Tirso de Molina.

Consulta tots els plans d’aparcament per a més informació.