rueda

València es prepara per a viure este cap de setmana la seua gran festa de les dos rodes. I no solament a través de la celebració en el Circuit de Cheste de l’última prova del Mundial de motociclisme sinó que, per setè any consecutiu, l’epicentre també es traslladarà a Fira València, on se celebrarà en les mateixes dates els Salons de la Moto i la Bici, 2 Rodes i VLC BIkes.

Es tracta de dos cites àmpliament consolidades entre els afeccionats a les dues rodes i que aquest cap de setmana esperen acollir a més de 15.000 afeccionats no solament de les motos sinó de les bicis i tots els seus complements.

On i quines activitats ofereixen?

Des d’avui el pavelló 7 i una àmplia zona exterior del firal valencià obri les seues portes perquè pugues triar entre més de cent marques de moto i bici, les acrobàcies d’Emilio Zamora, concentració de motos Harley, presentacions de nous models, l’homenatge a Héctor Faubel, Gala de la FCCV i una infinitat d’ofertes gastronòmiques.

Espectacles per als amants de les acrobàcies

Els cavallets d’Emilio Zamora

L’especialista en acrobàcies Emilio Zamora porta una doble sessió, tots els dies a les 12.30 i les 18.00. Les seues actuacions són ja un clàssic a l’aire lliure en la programació de 2 rodes.

El trial de Juanda de la Penya

Triple ració per als amants del trial. D’una banda l’actuació el ‘trial bike’ amb un altre especialista de primer nivell com Juanda de la Penya i la seua escola de ciclisme. A més, podran gaudir tant amb el ‘trialindoor’ com amb el ‘trial bike’. I això no és tot, també hi ha un simulador de cavallets i un circuit de proves i de seguretat viària on poden provar els models que es venen en la mateixa fira.

La dosi necessària d’Harley Davidson

Demà al matí és el moment dels quals senten que Harley és molt més que una moto. Estan citats en la fira on s’iniciarà la concentració de motos Harley.

Resultado de imagen de Héctor Faubel

Homenatge a Héctor Faubel

El pilot del pilot de Llíria Héctor Faubel, retirat de la competició activa però vinculat al món de les dues rodes en el Campionat de la CEV amb equip propi rebrà demà a la vesprada un homenatge. Com és tradició tots els anys s’honra la figura d’alguna personalitat rellevant dins del món del motor. El moment triat, dissabte a la vesprada és quan s’espera una major afluència de gent, molts tenen planejat ja assistir després de presenciar els entrenaments en el Circuit, a escassos quilòmetres del recinte firal de Benimàmet.

Gala Final de Temporada de la Federació de Ciclisme de la Comunitat 

A les 17.00 del dissabte en la Sala d’actes de Fira València se celebrarà per primera vegada la Gala de Final de Temporada de la FCCV. En ella es retrà homenatge als campions nacionals i autonòmics de la temporada 2019.

Nou espai gastronòmic

Menjar bé alhora que gaudeixes de la teua passió per les motos o el ciclisme no està renyit. Per això, la Fira de València té preparada una nova zona d’ozio i gastronomia ‘Moto Bar &Garage’ per a tots els que gaudisquen d’aquesta finalitat de setmana sobre rodes en el ‘Road Xou’ valencià.