VALÈNCIA

Forever és l’únic espectacle a tot el món que han avalat tres dels membres de la família de Michael Jackson. Perquè no és només un intens recorregut pels seus majors èxits, és un espectacle amb l’emoció a flor de pell. Alguna cosa que cap espectacle ha aconseguit igualar. Amb una important aposta escènica i audiovisual, una altíssima qualitat artística, les millors veus, músics, ballarins i hip-hop.

‘FOREVER’ TORNA AL TEATRE OLYMPIA DE VALÈNCIA DEL 13 AL 18 DE NOVEMBRE

  TORRENT

2016 va ser un any molt especial per a Yllana. Van complir 25 anys! I ho van celebrar com millor saben fer-ho, amb un nou espectacle. Lo mejor de Yllana repassa sobre l’escenari els grans moments de la trajectòria de la companyia amb una selecció dels millors esquetxos dels seus espectacles. Lo mejor de Yllana és un xou espatarrant que farà realitat el desig dels fans d’Yllana de gaudir en un mateix espectacle dels gags més divertits de la companyia en este quart de segle.

‘LO MEJOR DE YLLANA’ S’ESTRENA A L’AUDITORI DE TORRENT EL DIUMENGE 28 D’OCTUBRE A LES 19 HORES.

CATARROJA

Premis Max 2018 – Millor adaptació o versió d’obra teatral per a Adolfo Fernández i Àngel Solo.

La troballa d’un cadàver en el pantà d’Olba engega la narració. El seu protagonista, Esteban, s’ha vist obligat a tancar la fusteria de la qual era amo, deixant en l’atur als quals treballaven per a ell. Mentre s’encarrega de cuidar al seu pare, malalt en fase terminal, Esteban indaga en els motius d’una ruïna que assumeix en el seu doble paper de víctima i de botxí, i entre els enderrocs del qual trobem els valors que han regit una societat, un món i un temps.

‘EN LA ORILLA’ S’ESTRENA EL DISSABTE 20 D’OCTUBRE A LES 19 EN EL TAC DE CATARROJA