vacaciones

La majoria de viatgers espanyols han decidit passar les seues escapades i vacances a la Comunitat Valenciana. Segons les dades del cercador d’hotels i apartaments hotelscan.com, quatre ciutats de la Comunitat estan entre les 20 més cercades durant els sis primers mesos de l’any.

Malgrat aquesta dada, la destinació més cercada pels espanyols ha sigut Disneyland París, sembla ser que l’estirada que té el parc entre els més xicotets i les facilitats amb les quals compten els pares per a anar a passar un cap de setmana o un pont han fet que haja sigut la destinació més cercada pels turistes espanyols en el que va de 2018.

benidorm
Balcó del Mediterrani, Benidorm.

Benidorm ha sigut després de Disneyland i de Punta Ombria la tercera ciutat més cercada pels espanyols, coneguda com la “Nova York del Mediterrani” és la ciutat amb més gratacel d’Espanya i la que amb més gratacel compta per habitant del món. Les seues platges i la seua vida nocturna han atret a milers d’espanyols per a passar uns dies en algun dels seus múltiples hotels. Benidorm és la tercera ciutat amb més places hoteleres d’Espanya després de Madrid i Barcelona.

Costa de Gandia.

Després de Benidorm, es troba Gandia ocupant el sisè lloc quant a les preferències dels turistes nacionals, i és que aquesta ciutat és més que platja, les seues muralles i castell medievals, el seu Palacio Ducal recorde de la famosa família Borgia decorat amb belles pintures, tapissos i ceràmiques valencianes, els seus museus, com l’arqueològic, el de belles arts o el faller i la seua espectacular gastronomia encapçalada per la fideuá, a més de la seua marxa nocturna la converteixen en un de les destinacions més sol·licitades d’Espanya.

Ciutat de les Arts i les Ciències, València.

Poques ciutats com València són capaces de fer conviure tan harmònicament les restes del seu passat més antic amb les edificacions més innovadores i avantguardistes. La capital del Túria és cultura, cinema, teatre, museus, música, cultura i negocis, sens dubte es tracta d’una de les ciutats més actives en fires i congressos d’Europa. I què dir de les famoses Falles, que atrauen turistes de totes les parts del món. Els espanyols semblen coincidir en gust amb ells i per això València es troba en un dels primers llocs en les seues cerques sent la setena ciutat espanyola més sol·licitada durant tot enguany.

El Castell Palacio de Peníscola, també anomenat Castillo del Papa Lluna.

Finalment trobem Peníscola, ocupant el novè lloc en les preferències dels espanyols. Visitar el castell del famós Papa Lluna, recórrer els seus jardins, perdre’s pels seus carrers, veure la mítica casa petxina, pujar fins al far, fer una passejada en l’oroneta o simplement passar uns dies tombats en les seues belles platges veient al lluny el castell mentre pensem en la pel·lícula El Cid de Charlton Heston. Tot això és el que els turistes nacionals han cercat en aquesta bella ciutat per a gaudir d’uns dies de descans i oci.

Ciutats més cercades pels espanyols durant els sis primers mesos de l’any 2018:
1. Disneyland París
2. Punta Umbría (Huelva)
3. Benidorm (Alicante)
4. Roquetas de Mar (Almería)
5. Madrid
6. Gandía (Valencia)
7. Valencia
8. Torremolinos (Málaga)
9. Peñíscola (Castellón)
10. Sevilla
11. Salou (Tarragona)
12. Málaga
12. Santander
13. Granada
14. Córdoba
15. San Bartolomé de Tirajana (Las Palmas)
16. Barcelona
17. León
18. Bilbao
19. Palma de Mallorca
20. Londres

http://7televalencia.com/recomendaciones-vacaciones-perfectas/