Cabanyal

Hui arranca a la Platja del Cabanyal l’Arena 1000 València, una competició d’handbol platja pertanyent al circuit nacional Arena Handball Tour organitzat per la Real Federació Espanyola d’Handbol, amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València, i que representa l’avantsala del Campionat d’Espanya 2018. La prova té caràcter internacional ja que es troba inscrita dins del circuit d’handbol platja (EBT) europeu, gestionat per la European Handball Federation i les finals seran retransmeses per Teledeporte en directe.

El torneig tindrà lloc des de hui fins al diumenge 29 de juliol i comptarà amb la participació de més de 1.400 esportistes de 118 equips inscrits provinents de tot el territori nacional, a més de 5 equips estrangers (un d’hongarès, dos croats, un portugés i un de francès). El cens total representa un 42% de participació femenina, que suposa un increment tant en la participació general com en la femenina respecte a l’anterior edició.

Hui també tindràn lloc les categories de base, en concret juvenil, cadet i infantil, disputant-se el dissabte 28 i diumenge 29 les categories sènior en una instal·lació que comptarà amb fins a 6 camps d’handbol i una pista central de fins a 700 persones, l’accés de les quals és gratuït.

Per part seua, la Instal·lació Municipal de Vóley Platja València, situada en el número 10 del passeig marítim acollirà el VIII Open València Beach Volley. Es tracta d’un dels tornejos d’esport amateur d’aquesta espectacular disciplina més populars.

Obert a tots els equips que desitgen inscriure’s, per a aquesta edició incrementa la seua participació comptant amb fins a 48 parelles masculines i 32 femenines que competiran el dissabte 28 de juliol des de les 9 del matí fins a les 22 h. A més, el diumenge 29 tindrà lloc la competició de 4×4 mixt.

La 4k més estiuenca de València recorrerà hui la platja del Cabanyal