Bioparc compleix deu anys i ha volgut celebrar-ho amb una cosa molt especial. El parc ha instal·lat en la seua plaça principal un elefant d’11 metres en moviment, una escultura que des d’ara estarà a la vista de tots els ciutadans.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha sigut el responsable d’inaugurar l’obra d’art i descobrir la placa d’este elefant batejat com Escipion.

Representants de la societat valenciana i del món socioeconòmic no han faltat a la celebració de la primera dècada de Bioparc València, un parc clau per al turisme de la ciutat que espera continuar sumant anys.

Escipión va sorgir fa un any per encàrrec de Rain Forest València a Fernando González Sitges. L’artista ha sigut el responsable de dirigir esta obra feta a mà amb la que s’ha volgut simbolitzar la unió de l’art i la naturalesa així com la seua fragilitat i necessitat de conservació.

La nova escultura de Bioparc donarà des d’ara la benvinguda als visitants del parc alhora que els avisarà de la necessitat de comprometre’s amb la biodiversitat del nostre planeta.