Acaba de començar a València el rodatge de ‘Paraíso, la nova sèrie original de Movistar+, produïda en col·laboració amb Globomedia (THE MEDIAPRO STUDIO), davall la direcció de Fernando González Molina (‘Palmeras en la nieve’, ‘Tres metros sobre el cielo’).

El rodatge es prolongarà durant 15 setmanes en diferents localitzacions de València (Parc Natural de l’Albufera, Sueca; El Perelló, Xilxes; Requena; Oliva i Villargordo del Cabriel), Alacant (Benidorm; Altea, Xàbia, Santa Pola, Calpe, Parc Natural de Sierra Helada i l’Alfàs del Pi) i Madrid.

‘Paraíso’ és una sèrie de gènere, amb elements d’aventura i misteri, creada pel mateix González Molina al costat de Ruth García (‘Los protegidos’, ‘El internado’) i David Oliva (‘Los hombres de Paco’, ‘Los Serrano’).

La sèrie constarà de set episodis de 50 minuts de duració, una ambiciosa producció en la que el suspens i l’aventura es donen la mà amb l’emoció i el misteri. La seua història se centra en la investigació empresa per un grup de joves després de la desaparició de tres xiques del seu entorn a l’Espanya de 1992.

L’elenc compta amb actors de la talla de Macarena García (“Blancanieves”), Iñaki Ardanaz (“La víctima número ocho”), y Gorka Otxoa (“Pagafantas”, “Fe de etarras”, “Allí abajo”), en els principals personatges adults. A aquests els acompanyen els joves intèrprets Pau Gimeno (“Billy Elliot”), Cristian López (“El rey León”, “Billy Elliot”), Leon Martínez (“Merlí”, “Superlopez”), Héctor Gozalbo (“Nada será igual”), María Romanillos (“Antidisturbios”, “Las consecuencias”), i Patricia Iserte.

SINOPSI DE ‘PARAÍSO’

Llevant, 1992, final de l’estiu en un poble de la costa. Sandra, Eva i Malena, de 15 anys, desapareixen en una discoteca sense deixar rastre. La policia no sembla estar cercant en la direcció correcta, per això Javi, el germà xicotet de Sandra, comença una investigació al costat de Quino i Álvaro, els seus millors amics, i Zeta, el pinxo de la classe. Junts descobreixen que els qui tenen a la seua germana no són d’este món.