Requena

Movistar+ i la productora Globomedia (Grup MEDIAPRO) han donat començament a la producció de la sèrie ‘Paraíso’, rodatge que es desenvoluparà en el municipi valencià de Requena. Es tracta d’una nova ficció que, al llarg de 8 episodis de 50 minuts, combinarà el drama juvenil, la ciència-ficció i el misteri.

Creada per Fernando González Molina, Ruth García (‘Los protegidos’, ‘Los hombres de Paco’) i David Oliva (‘El incidente’, ‘Los Serrano’), la sèrie estarà davall la direcció de González Molina, director d’algunes de les pel·lícules més taquilleres de la història d’Espanya (‘Tres metros sobre el cielo’, ‘Palmeras en la nieve’) així com de grans clàssics de la ficció televisiva com ‘El barco’, ‘Los hombres de Paco’ o ‘Luna’.

‘Paraíso’ naix de la nostra il·lusió per contar una història fantàstica que connecte amb els referents de la nostra adolescència: el cinema de Spielberg, la sèrie V, però també ‘Verano Azul’ o ‘Compañeros’. I connectar-los amb les històries que m’ha agradat contar al cinema: relats èpics, emocionals, que cerquen abans de res el gaudi de l’espectador. ‘Paraíso’ és un viatge al cinema d’entreteniment que ens apassionava i ens va fer dedicar-nos a això, però també un relat sobre la pèrdua i sobre la dificultat de ser adolescent quan eres diferent”, ha declarat Fernando González Molina.

SINOPSI DE ‘PARAÍSO’

Llevant, 1992, final de l’estiu en un poble de la costa. Sandra, Eva i Malena, de 15 anys, desapareixen en una discoteca sense deixar rastre. La policia no sembla estar cercant en la direcció correcta, per això Javi, el germà xicotet de Sandra, comença una investigació al costat de Quino i Álvaro, els seus millors amics, i Zeta, el pinxo de la classe. Junts descobreixen que els qui tenen a la seua germana no són d’este món.