Escapades per alguns dels mercats nadalencs més bonics d'Europa
 Amb l’arribada del mes de desembre, l’esperit nadalenc envaeix els carrers de les ciutats europees més importants.

Si estàs desitjant conéixer els millors mercats de Nadal d’Europa i estàs planejant una escapada per al pont de desembre, et recomanem alguns de les destinacions més boniques d’Europa on trobar els mercats de Nadal.  

Mercats de Nadal de Viena (Europa)

Viena compta amb la  major quantitat de mercats de Nadal d’Europa. En quasi totes les places de la ciutat austríaca trobaràs llocs amb tot el relacionat amb aquestes dates. Els més populars es troben enfront del Palau de Schonbrunn, a el Ajuntament i en Karlsplatz. Estan oberts des del 16 de novembre fins al 26 de desembre.

Mercat de Nadal de Núremberg

El mercat nadalenc de Núremberg és un dels mercats preferits d’Alemanya. Compta amb 400 anys d’història i és un dels més impressionants del món en el qual podràs trobar des d’articles nadalencs fins a les típiques galetes de mel o el vi calent. El mercat està obert des de l’1 al 24 de desembre.

Mercats Nadalencs en Londres 

En el cor del districte turístic de Londres, en Leicester Square, es troba aquest mercat nadalenc. Des de llocs de menjar, regals fins a espectacles de varietats i música en directe.Està obert al públic entre el 8 de novembre de 2019 i el 5 de gener de 2020.

Mercat Nadalenc en Portugal, Capital do Natal

Del 29 de novembre al 12 de gener el passeig marítim de Algés (Oeiras-Lisboa) acull un gran parc del Nadal, d’uns 72 mil metres quadrats , que albergarà a més un gran mercat nadalenc decorat.

Mercats nadalencs en Espanya

Barcelona acull des del 24 de novembre fins al 23 de desembre en la Plaça de la Catedral, la trucada “Fira de Santa Llúcia”, un mercat antic i tradicional que data de l’any 1876. En el mercat podràs trobar tot el necessari per a muntar l’arbre de Nadal o el pesebre.